به گزارش مشرق، محمد کاظم انبارلویی طی یادداشتی نوشت:
۱- چندی پیش محمود سریعالقلم استاد تمام گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی ، عضو انجمن مطالعات بینالمللی آمریکا، عضو شورای دستور کار جهانی مجمع جهانی اقتصادی طی مقالهای تحت عنوان «سی ویژگی کره جنوبی» نوشت: - اجماع فکری و استراتژی مشترک همه جریانهای سیاسی و امنیتی درون حاکمیت نسبت به کره و آینده آن وجود دارد.- فرهنگ عمومی در کره جنوبی یعنی اعتماد ، راستگویی ، تحمل بالا ، تعامل ، یادگیری و پرهیز از بدگویی- و ...ذکرآن سی ویژگی نوعی طعنه به نحوه حکمرانی در حوزه سیاست، اقتصاد و ... در ایران بود.
۲- یون سوک یول رئیسجمهور کره جنوبی عصر سهشنبه هفته گذشته با ظاهر شدن در صفحه تلویزیون خبر اعلام حکوم نظامی را به اطلاع مردم رساند!- او به ارتش مأموریت داد نهاد قانونگذاری را تعطیل کند.- فعالیت احزاب را ممنوع شود.- دلیل این اقدامات را حفظ نظم، آزادی و قانون اساسی اعلام کرد .- مخالفان دولت او را به فساد و سوءاستفاده از قدرت متهم کردند.- اکنون خیابانهای سئول جولان خودروهای زرهی ارتش است.- مجلس به لغو حکومت نظامی رأی داد.- ظاهرا اعلام حکومت نظامی ریشه در استیضاح رئیسجمهور در مجلس داشت . رئیسجمهور پیشدستی کرد و حکومت نظامی اعلام کرد.آخرین خبرها از سئول حاکی است دعوا بین دولت و مجلس ادامه دارد.بحران فروکش نکرده است.اردوکشی مجلس علیه رئیس جمهور در خیابان ها دیده می شود. و...
۳- معلوم نیست با این کودتا و ظهور نوعی غول میلیتاریسم، آن «اجماع فکری» آن «تحمل بالا» و ... در کره جنوبی چه شد؟! آن «آزادی» ، «دموکراسی» و ... آنهم به سبک آمریکایی در کره چه شد؟ آن بساطی که آقای سریعالقلم از جامعه کره جنوبی در سی ویژگی توصیف کرد چطور یکباره در ریختهگری نظامی از هم پاشید؟!